Οι Υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες

Η εταιρία Καλδάνης Ανελκυστήρες παρέχει την τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρων και διαθέτει για τούτο το λόγο τον απαραίτητο εξοπλισμό, κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, καθώς και την πείρα και τις γνώσεις που χρειάζονται για την παροχή υπηρεσιών σε όλο το πεδίο της τεχνικής εξυπηρέτησης, εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης.

Μελέτη και Σχεδιασμός

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν να μελετήσουν τις ανάγκες του κτιρίου σας, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε στη συνέχεια να σχεδιάσουν το καταλληλότερο σύστημα ανέλκυσης για εσάς.

Περισσότερα

Εγκατάσταση

Με εμπειρία άνω των 30 ετών και έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 1.000 ασανσέρ είμαστε στη θέση να τοποθετήσουμε οποιονδήποτε ανελκυστήρα σε οποιοδήποτε χώρο.

Περισσότερα

Συντήρηση - Τεχνική υποστήριξη

Στην KALDANIS ELEVATORS με ευθύνη και συνέπεια αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του ασανσέρ σας με ιδιαίτερα ελκυστικά προγράμματα και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Ο διαχειριστής ενημερώνεται άμεσα έχοντας ηλεκτρονική πρόσβαση σε δικτυακή πλατφόρμα.

Περισσότερα

Επισκευή

Με μια επίσκεψη στο χώρο σας, θα αξιολογήσουμε τις ελλείψεις του ανελκυστήρα σας και θα σας προτείνουμε τη βέλτιστη και οικονομικότερη λύση, συμφωνία με την κείμενη Νομοθεσία, με βάση τις δυνατότητές σας,

Περισσότερα

Πιστοποίηση

Παρέχουμε πιστοποιήσεις σε συνεργασία με διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης και ελέγχου στον τομέα των ανελκυστήρων, ανυψωτικών μηχ/των και κυλιόμενων κλιμακίων.

Περισσότερα

Ασφάλιση

Η ασφάλιση των ανελκυστήρων είναι μια αναγκαία διαδικασία με την οποία εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά ατόμων. Σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες σας παρέχουμε δωρεάν την ασφάλιση του ανελκυστήρα σας.

Περισσότερα

Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.