Ποιοι Είμαστε

KALDANIS ELEVATORS

Η εταιρεία Kaldanis Elevators αποτελεί μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των ανελκυστήρων. Δραστηριοποιείται από το 1978, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής συστημάτων ανελκυστήρων. Μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και επιτυχούς πορείας στο χώρο, εξελισσόμαστε συνεχώς και προσφέρουμε υπερσύγχρονες υπηρεσίες, διατηρώντας την ποιότητα της εργασίας και της κατασκευής, αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο της συνεργασίας με τον πελάτη, αξίες οι οποίες έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Ακεραιότητα: Ακολουθούμε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές - Συμπεριφερόμαστε με διαφάνεια και αξιοπιστία - Επικοινωνούμε με άμεσο και ανοιχτό τρόπο.

Γνώση: Εμπλουτίζουμε την εταιρική μας γνώση - Αποκτούμε υψηλή κατάρτιση σε όλους τους τομείς - Επιδιώκουμε την αριστεία στις βασικές μας ικανότητες.

Αξία στον πελάτη: Επιδιώκουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας - Αναζητούμε πρωτοποριακές λύσεις - Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Δέσμευση έναντι στόχων: Θέτουµε σαφής στόχους και υψηλά πρότυπα - Τηρούµε τις δεσµεύσεις µας προς όλα τα ενδιαφερόµενα µέρη.

Συνεχής Βελτίωση: Πιστεύουμε στην οργάνωση που μαθαίνει - Ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία και τις νέες ιδέες - Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια της εργασίας - Συμπράττουμε με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη

Ο στόχος της εταιρείας μας, είναι η ασφάλεια, η υψηλή τεχνογνωσία, η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων - υπηρεσιών και λύσεων προς τους πελάτες με την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση τους. Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αλλά και το ανθρώπινο ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πελατών μας. Το Όραμα μας είναι να αποτελούμε την αδιαμφισβήτητη επιλογή στην αγορά των ανελκυστήρων μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής συστημάτων ανελκυστήρων με διαφοροποιημένη αξία, η οποία επιτυγχάνεται με τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση ευκαιριών που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον και εν τέλει την υποστήριξη καινοτόμων λύσεων.

30+ χρόνια εμπειρίας με πολλά και σύνθετα έργα σε κάθε φάσμα της αγοράς.

 

Επένδυση σε λύσεις & πόρους που δίνουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

 

Υποστήριξη και εκπαίδευση πελατών και συνεργατών με επαγγελματικό τρόπο.

 

Άρτια καταρτισμένους τεχνικούς και συνεργάτες.

 

24ωρη τεχνική και τηλεφωνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο.

Οι Υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Kaldanis Elevators είναι οι εξής:

Μελέτη και Σχεδιασμός

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν να μελετήσουν τις ανάγκες του κτιρίου σας, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε στη συνέχεια να σχεδιάσουν το καταλληλότερο σύστημα ανέλκυσης για εσάς.

Περισσότερα
Εγκατάσταση

Με εμπειρία άνω των 30 ετών και έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 1.000 ασανσέρ είμαστε στη θέση να τοποθετήσουμε οποιονδήποτε ανελκυστήρα σε οποιοδήποτε χώρο.

Περισσότερα
Συντήρηση - Τεχνική υποστήριξη

Στην KALDANIS ELEVATORS με ευθύνη και συνέπεια αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του ασανσέρ σας με ιδιαίτερα ελκυστικά προγράμματα και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Ο διαχειριστής ενημερώνεται άμεσα έχοντας ηλεκτρονική πρόσβαση σε δικτυακή πλατφόρμα.

Περισσότερα
Επισκευή

Με μια επίσκεψη στο χώρο σας, θα αξιολογήσουμε τις ελλείψεις του ανελκυστήρα σας και θα σας προτείνουμε τη βέλτιστη και οικονομικότερη λύση, συμφωνία με την κείμενη Νομοθεσία, με βάση τις δυνατότητές σας,

Περισσότερα
Πιστοποίηση

Παρέχουμε πιστοποιήσεις σε συνεργασία με διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης και ελέγχου στον τομέα των ανελκυστήρων, ανυψωτικών μηχ/των και κυλιόμενων κλιμακίων.

Περισσότερα
Ασφάλιση

Η ασφάλιση των ανελκυστήρων είναι μια αναγκαία διαδικασία με την οποία εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά ατόμων. Σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες σας παρέχουμε δωρεάν την ασφάλιση του ανελκυστήρα σας.

Περισσότερα

Ανελκυστήρες - Ασανσέρ Παντός Είδους

Σήμερα υπάρχουν αρκετά είδη ανελκυστήρων. Ως προς τον τρόπο κίνησης όμως, ξεχωρίζουμε τους υδραυλικούς ανελκυστήρες και τους μηχανικούς ανελκυστήρες ή ανελκυστήρες έλξεως και ως προς το τι μεταφέρουν, έχουμε τους επιβατικούς ανελκυστήρες και τους φορτηγούς ανελκυστήρες.