Εγκατάσταση

Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το σύστημα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και τις κτιριακές προδιαγραφές, ύστερα από μελέτη των μηχανικών.

 

Η εταιρίας μας με εμπειρία πάνω από 30 έτη και έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 1.000 ασανσέρ σε πολυκατοικίες, μεζονέτες, δημόσιους χώρους,εμπορικά κέντρα,  καθώς επίσης και εξωτερικούς - πανοραμικούς ανελκυστηρές είμαστε στη θέση να τοποθετήσουμε οποιονδήποτε ανελκυστήρα σε οποιοδήποτε χώρο.

 

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό. Eφαρμόζουμε κάθε νέα τεχνολογία σε συνδυασμό με τα πρότυπα και την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία παρέχοντας παράλληλα πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας για τα συστήματα ανέλκυσης που εγκαθιστούμε, προσδίδοντας έτσι την απαιτούμενη βαρύτητα στον παράγοντα της ασφάλειας.

 

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης έχετε πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών και τα στάδια που ακολουθούν. Είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης και ολοκλήρωσης των έργων μας.

 

Μετά την αποπεράτωση των εργασιών πραγματοποιείται έλεγχος - τεχνική επιθεώρηση - για την ορθή επιβεβαίωση της εφαρμογής των προτύπων και της κείμενης νομοθεσίας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος