Ποιοι Είμαστε

ΚΑΛΔΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. - KALDANIS ELEVATORS

Η  εταιρεία  ΚΑΛΔΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. έχει ιστορία 40 χρόνων στον χώρο της. Ξεκίνησε  το 1978 ως ΑΦΟΙ ΚΑΛΔΑΝΗ  Ο.Ε. με τα αδέλφια Αχιλλέα και Γιώργο Καλδάνη ανοίγοντας το πρώτο της γραφείο επί της οδού Ταινάρου 11 στην Μεταμόρφωση. Αντικείμενο της η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής συστημάτων ανελκυστήρων. Στη συνέχεια, η σκυτάλη παραδίδεται στην νεότερη γενιά με την ίδρυση της  εταιρείας ΚΑΛΔΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. το 2009 και η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται σε νέo μεγαλύτερo γραφείo επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Πεύκη με την προσθήκη πλούσιου σε γκάμα εκθεσιακού χώρου.

Ακεραιότητα

Γνώση

Αξία στον πελάτη

Δέσμευση έναντι στόχων

Συνεχής Βελτίωση

Το Όραμα μας είναι να αποτελούμε την αδιαμφισβήτητη επιλογή στην αγορά των ανελκυστήρων μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής συστημάτων ανελκυστήρων με διαφοροποιημένη αξία, η οποία επιτυγχάνεται με τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση ευκαιριών που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον και εν τέλει την υποστήριξη καινοτόμων λύσεων.

Το όραμα της εταιρείας μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων προς τους πελάτες της.

Οι Υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Kaldanis Elevators είναι οι εξής:

Study & Appearance

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν να μελετήσουν τις ανάγκες του κτιρίου σας, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε στη συνέχεια να σχεδιάσουν το καταλληλότερο σύστημα ανέλκυσης για εσάς.

Read More
Installation

Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το σύστημα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και τις κτιριακές προδιαγραφές, ύστερα από μελέτες των μηχανικών.

Read More
Maintenance

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η συντήρηση όλων των εγκατεστημένων ανελκυστήρων είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνει τον κατά τακτά χρονικά διαστήματα έλεγχο των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφάλειας...

Read More