Οι Υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες

Η εταιρεία Καλδάνης & Υιός Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης, συντήρησης, εγκατάστασης αλλά και επισκευής ανελκυστήρων παντός τύπου.

Μελέτη & Σχεδιασμός

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν να μελετήσουν τις ανάγκες του κτιρίου σας, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε στη συνέχεια να σχεδιάσουν το καταλληλότερο σύστημα ανέλκυσης για εσάς.

Εγκατάσταση

Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το σύστημα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και τις κτιριακές προδιαγραφές, ύστερα από μελέτες των μηχανικών.

Συντήρηση

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η συντήρηση όλων των εγκατεστημένων ανελκυστήρων είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνει τον κατά τακτά χρονικά διαστήματα έλεγχο των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφάλειας...

Επισκευή

Κάθε ανελκυστήρας υπόκειται σε επισκευή όταν παρουσιάζει φυσιολογικές φθορές στα συστήματα ανέλκυσης, που οφείλονται στην πάροδο του χρόνου και τη συστηματική χρήση και όταν δεν πληρεί τις προδιαγραφές που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

Πιστοποίηση

Στον τομέα παροχής πιστοποιήσεων συνεργαζόμαστε με τις αναγνωρισμένες εταιρείες πιστοποίησης στο κλάδο του ανελκυστήρα EpirusCert και TUV Austria Hellas.

Ασφάλιση

Η ασφάλιση των ανελκυστήρων είναι μια αναγκαία διαδικασία με την οποία εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά ατόμων. Σε συνεργασία με την ERGO υπογράφουμε συμβόλαια Αστικής Ευθύνης με κάλυψη προς τρίτους για Σωματικές Βλάβες ή/και Υλικές Ζημιές.

Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.